CuprinsCaută

Concertul Regal de la Sala Radio, 12 mai 2017

13.05.2017
TwitterFacebook

Vineri, 12 mai 2017, Studioul de concerte „Mihail Jora” al Societății Române de Radiodifuziune a găzduit concertul dedicat zilei de 10 Mai. Concertul Regal s-a bucurat de prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria.

Au stat alături de Principesa Maria directorul Centrului Cultural Media al Radio România, domnul Attila Vizauer, ambasadorul Statelor Unite la București, Excelența Sa domnul Hans Klemm, consilierul Ministrului Apărării Naționale, domnul general (r) Ștefan Dănilă.

Concertul a fost susținut de Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului britanic William Kunhardt. Solistul concertului a fost violonistul Eugen Sârbu. Concertul a fost deschis cu intonarea Imnului Regal de E. Hübsch și a continuat cu Concertul în re major pentru vioară şi orchestră, op. 61 de L. van Beethoven și Simfonia nr. 4 în mi minor, op. 98 de J. Brahms.

A fost al patrulea an consecutiv în care Societatea Română de Radiodifuziune a organizat Concertul Regal din preajma zilei de 10 Mai, sărbătoare națională a României.

 

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

×

Căutare