CuprinsCaută

Custodele Coroanei a primit vizita unei delegații din Regatul Cambodgiei

11.07.2017
TwitterFacebook

Luni, 10 iulie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, a primit la Palatul Elisabeta vizita unei delegații guvernamentale a Regatului Cambodgiei. Oficialii cambodgieni se află la București pentru consultări între Ministerul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale din Cambodgia și Ministerul român al Afacerilor Externe. La primirea delegației a luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu.

Delegația combodgiană a fost condusă de dl Ouch Borith, ministru delegat în Ministerul Afacerilor Externe cambodgian, și a fost formată din reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale, ai Ministerului Comerțului și ai Camerelor de Comerț.

Vizita guvernamentală cambodgiană reflectă prioritățile de politică externă ale țării noastre și este primul eveniment de o asemenea amploare din istoria relațiilor bilaterale dintre România și Regatul Cambodgiei, stabilite în anul 1963.

Custodele Coroanei a transmis, prin intermediul șefului delegației, o scrisoare adresată Majestății Sale Regelui Norodom Sihamoni.

 

Fotografii de Daniel Angelescu

×

Căutare