CuprinsCaută

Principele Radu, alături de militarii Invictus, la Colegiul Naţional I.L. Caragiale din Ploieşti

10.03.2017
TwitterFacebook

 

Joi, 9 martie 2017, Alteţa Sa Regală Principele Radu a vizitat Colegiul Naţional I.L. Caragiale din Ploieşti.

Alteţa Sa Regală a avut alături pe doi dintre militarii Invictus, colonelul Dorin Petruţ şi plutonierul adjutant principal Eugen Mănăilă, soldaţi români, răniţi în teatrele de operaţii militare, care vor participa la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto.

România va fi pentru prima oară participantă la competiția Invictus Games, de la Toronto, în septembrie 2017, în care vor lua parte 550 militari sportivi din 14 țări. Astfel, 15 militari veterani se vor întrece în 7 probe sportive diferite.

Elevii, prezenți într-un număr impresionant, au dorit să afle cât mai multe informaţii despre Asociația Voluntarilor Invictus, despre haina militară și despre pregătirea soldaților sportivi pentru participarea la Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto.

Militarii români, activi sau aflați în rezervă ori în retragere, răniți în teatrele de operații, care au servit cu patriotism, curaj și profesionalism în Afganistan și Irak, sunt susținuți în eforturile lor de Asociația Voluntarilor Invictus, care promovează exemplarul efort al militarilor de a se reintegra activ în viața românească și de a face înaltă performanță sportivă.

Asociația Voluntarilor Invictus din România se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu.

×

Căutare