CuprinsCaută

Principesa Maria, la Conferinţa „Ce faci cu libertatea de a munci?”

08.03.2017
TwitterFacebook

Marţi, 7 martie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat, la Colegiul Național Matei Basarab din București, la conferinţa cu tema  „Ce faci cu libertatea de a munci?”.

În cadrul dezbaterii au luat cuvântul doamna Aurora Martin, coordonatoarea campaniei „Ce faci cu libertatea de a munci?”, domnul Ronnie Mathew Harris, directorul proiectului „I AM Campaign”, doamna Petra Dobruska, director de program „One World Romania” , doamna Anca Dohotariu, prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, şi doamna Ionela Ciolan, reprezentant al Amnesty International Bucureşti.

Campania „Ce faci cu libertatea de a munci?” are în vedere informarea tinerilor în legatură cu pericolele din spatele ofertelor de muncă în străinătate.

Într-o primă fază se desfășoară o campanie pilot, care să testeze nevoia de informare pe această temă în cele trei centre regionale și în capitală. Astfel, sunt vizate liceele cu specializări în servicii de deservire publică sau turism din rândul cărora mulți absolvenți aleg să muncească în străinătate.

 

Foto © Colegiul Naţional Matei Basarab

×

Căutare