CuprinsCaută

Principesa Maria, la Festivalul Ambasadelor ONE World 2017

08.09.2017
TwitterFacebook

Joi, 7 septembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, în Bucureşti, la gala de deschidere a celei de-a treia ediţii a Festivalului Ambasadelor ONE World.

Festivalul este realizat printr-o serie de evenimente care promovează cultura și arta diferitelor țări cu misiuni diplomatice în România. Festivalul cuprinde un program complex cu filme artistice și documentare recente din peste cincisprezece țări, ateliere, ceremonii și workshop-uri multiculturale şi degustări de preparate culinare din peste zece bucătării tradiționale, spectacole de muzică și dans cu influențe din țări precum India, Indonezia, Angola, Argentina, Brazilia, Malaezia, Vietnam, Grecia, Cuba, Iordania, Peru, Coreea de Sud, Pakistan, Armenia, China și România.

Au luat parte la evenimentul de deschidere domnul Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, doamna Cristina Tărteaţă, secretar de stat în cadrul Ministerului Turismului, membri ai Corpului Diplomatic, personalităţi ale societăţii civile, jurnalişti.

Festivalul Ambasadelor este organizat de Asociația ESCU, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe și al Comisiei Naționale pentru UNESCO, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3, Ministerul Turismului, Ministerul Culturii și Identității Naționale, Institutul Cultural Român, Departamentul pentru Relații Interetnice din Guvernul României.

Festivalul are loc, în Bucureşti, la Grand Hotel du Boulevard, Cinema Pro şi Parcul Titan, în perioada 7-10 septembrie 2017.

×

Căutare