CuprinsCaută

Săptămâna la Palatul Elisabeta, 5-9 februarie 2018

10.02.2018
TwitterFacebook

Joi, 8 februarie, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta pe realizatorul de televiziune american John Florescu.

Vineri, 8 februarie, Majestatea Sa a avut o ședință de lucru cu reprezentanții Fundației Principesa Margareta a României, directorul Mugurel Mărgărit-Enescu și dna Cristina Buja.

Vineri, 8 februarie, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe principalii realizatori ai piesei muzicale “King”, solistul Tavi Clonda, compozitorul Alexandru Luft și textierul Denisa Demian.

Luni, 5 februarie, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Vladimir Valky, ambasadorul Republicii Cehe la București.

Marți, 6 februarie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa dr. Davor Vidis, ambasadorul Republicii Croația la București.

Miercuri, 7 februarie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Ahmed Abdullah Saeed Bin Saeed Almatrooshi, Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București.

 

×

Căutare