CuprinsCaută

Agenda la Palatul Elisabeta, 1-8 februarie 2019

09.02.2019
TwitterFacebook

Vineri, 1 februarie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl academician Gheorghe Duca, alături de doamna academician Maria Duca, de la Academia de Științe a Republicii Moldova. Vizita a avut un caracter privat.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, luni, 4 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Marcin Wilczek, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Polone la București.

Tot luni, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe realizatoarea de televiziune Dana Deac.

Luni după-amiază, Principele Radu a avut o întâlnire consacrată activității pe anul 2019 a Colocviilor Regale, aflate sub înalt patronaj regal. Au fost prezenți domnul Sorin Antohi, precum și consilierii regali Leonard Popovici și Radu Ghină.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, luni, 4 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl David Saranga, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Statului Israel la București.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, vineri, 8 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Sergey Minasyan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Armeniei la București.

În numele Majestății Sale Custodelui Coroanei, vineri, 8 februarie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ES dl Søren Jensen, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Danemarcei la București.

 

×

Căutare