CuprinsCaută

Concertul Regal Caritabil 2019, la Ateneul Român

26.10.2019
TwitterFacebook

Vineri, 25 octombrie 2019, Fundația Regală Margareta a României a organizat, ca în fiecare an, concertul de la Ateneul Român, de ziua de naștere a Regelui Mihai I. Concertul are scop caritabil și este consacrat strângerii de fonduri pentru programul  Tinere Talente.

În cadrul galei anului 2019, au evoluat soprana Cellia Costea și tenorul Teodor Ilincăi, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea, aflat la pupitrul Orchestrei Române de Tineret.

Spectacolul s-a bucurat de un mare succes și de prezența unul foarte numeros public. Au fost interpretate lucrări celebre din creația lui Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Ruggero Leoncavallo, Pietro Mascagni, Alfredo Catalani și Umberto Giordano.

La sfârșitul spectacolului, Majestatea Sa Margareta și Familia Regală, alături de reprezentanții fundației, de voluntari, de sponsori și de susținătorii organizației, au putut admira lucrări ale artiștilor plastici tineri, expuse toate în Foaierul Ateneului Român. Majestatea Sa a discutat cu tinerii sculptori, pictori, designeri și maeștri sticlari despre lucrările lor și despre experiențele dobândite în timpul bursei de studii primită de la fundație.

 

©Daniel Angelescu – Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

 

×

Căutare