CuprinsCaută

Donație și daruri de Crăciun la Săvârșin

22.12.2020
TwitterFacebook

Marți, 22 decembrie 2020, Majestatea Sa Margareta a făcut o donație spitalului din Săvârșin, unde sunt internate persoane vârstnice aflate în suferință. Majestatea Sa a oferit saltele și echipamente pentru paturi, precum și un punct de spălătorie.

Majestatea Sa Margareta a fost însoțită de Principesa Sofia, de primarul localității, dl Ioan Vodicean, de reprezentanți ai Consiliului Județean Arad și de membri ai Casei Majestății Sale.

În aceeași zi, în Satul Regal, Majestatea Sa și Principele Radu au oferit daruri de Crăciun angajaților de la Castelul Regal și de la Ocolul Regal Silvic din Săvârșin. A fost prezentă Principesa Sofia. La întâlnire au luat parte primarul localității, dl Ioan Vodicean, și parohul bisericii ortodoxe, părintele Călin Mădăluță.

Mâine, 23 decembrie 2020, Majestatea Sa Custodele Coroanei va oferi, ca în fiecare an, pachete unor familii nevoiașe din Săvârșin.

Evenimentele publice de la Săvârșin sunt organizate de Fundația Colecția Familiei Regale a României cu sprijinul generos al Băncii Transilvania, Electrolux, Studio Moderna, Profi România, Procter & Gamble, Resolute Asset Management Romania și Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România.

Fotografii realizate de Cristian Coposesc

×

Căutare