CuprinsCaută

Duatlonul Regal Invictus la Curtea de Argeș, ediția a III-a

27.10.2019
TwitterFacebook

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a participat la deschiderea Duatlonului Regal, aflat la a treia ediție și organizat de Asociația Voluntarilor Invictus cu concursul Batalionului 33 Vânători de Munte Posada și al primăriei municipiului Curtea de Argeș – Oraș Regal.

Ediția a III-a a acestei competiții sportive, aflată sub Înaltul Patronaj al ASR Principelui Radu, s-a bucurat de prezența unui foarte numeros public. Au luat parte la competiții împărțite pe vârste copii, elevi, adolescenți și adulți, veniți împreună cu familiile și prieteniilor lor, cu profesorii lor, din toate colțurile țării.

Au luat parte la competiție copii și tineri cu dizabilități. Au fost prezenți militarii veterani Invictus și militari aparținând Batalionului 33 Vânători de Munte Posada.

În aplauzele tuturor, a fost stabilită legătura prin satelit între cei prezenți la Curtea de Argeș și militarii români din Afganistan, prezenți în acest moment în teatrele de operații și reprezentând cu cinste și curaj România, în misiunile internaționale.

Principele Radu s-a adresat participanților și apoi a premiat câștigătorii și pe toți concurenții de la proba de cros pentru copiii.

 

×

Căutare