CuprinsCaută

Elita aviației europene la Palatul Elisabeta

30.05.2019
TwitterFacebook

Miercuri, 29 mai 2019, în numele Majestății Sale Custodele Coroanei, ASR Principele Radu a primit o amplă delegație a participanților la TandemAEROdays 2019, cea mai importantă conferință europeană a specialiștilor din domeniul aviației, care are loc o dată la cinci ani.

Ediția de la București din 27-30 mai 2019 a avut loc în timpul președinției României la Consiliul Uniunii Europene și este prima care are loc în estul Europei. Tema reuniunii a fost Realizările tehnologice ale Europei pentru un viitor stabil în aviație.

Organizatorii evenimentului de la București au fost Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială, în colaborare cu German Aerospace Center și Agenția Executivă pentru Educație Universitară, Cercetare, Dezvoltare și Inovație a Uniunii Europene.

La conferința de la București au participat 800 de personalități, reprezentând toate țările Uniunii Europene, precum și SUA, Japonia, China, Canada, Elveția și Federația Rusă. Au fost prezenți reprezentanți ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European, precum și ai Guvernului României.

În deschiderea recepției au luat cuvântul Principele Radu și dl Cătălin Nae, președintele – director general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială.

Participanții la Conferința Aero Days 2019 – AGERPRES

 

Fotografii de Daniel Angelescu

×

Căutare