CuprinsCaută

Familia Regală, călătorie cu Trenul Regal la Craiova

29.05.2014
TwitterFacebook

La invitația Primăriei și Consiliului local ale municipiului Craiova, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor vizita Craiova, cu ocazia Zilelor Orașului, în zilele de duminică, 1 iunie și luni, 2 iunie 2014. Altețele Lor Regale vor fi însoțite de ASR Principele Nicolae.

 

Altețele Lor Regale vor călători, cu această ocazie, cu Trenul Regal. Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, Principesa Moștenitoare Margareta a invitat în Trenul Regal, un număr de treizeci de vârstnici și copii, beneficiari ai programelor inter-generaționale derulate de Fundația Principesa Margareta a României prin Centrul Comunitar Generații și Programul „Niciodată singur“. Aceștia vor fi musafirii Familiei Regale, pe traseul străbătut de Trenul Regal de la București la Craiova.

 

Trenul Regal va ajunge în Gara din Craiova duminică, 1 iunie, la ora 14, unde va avea loc un ceremonial de primire a Altețelor Lor Regale de către primarul municipiului, doamna Lia Olguța Vasilescu, precum și de reprezentanți ai autorităților locale.

 

Vizita Familiei Regale va continua cu o întâlnire cu oficialitățile orașului la Primăria din Craiova.

 

La ora 15:30, Principele Radu și Principele Nicolae vor participa, la Centrul Multifuncțional Craiova, la evenimentul de promovare a lecturii „Cărțile Copilăriei“, program desfășurat, la nivel național, de Curtea Veche Publishing.

În cursul serii, Familia Regală va lua parte la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova.

 

La ora 22, Altețele Lor Regale vor asista, în Piața Mihai Viteazul, la spectacolul muzical-coregrafic „Carmina Burana“,de Carl Orff, în interpretarea artiștilor Operei Române Craiova.

 

Trenul Regal va putea fi vizitat, în Gara Craiova, duminică, 1 iunie, până la ora 20.

 

Luni, 2 iunie, în cursul dimineții, Altețele Lor Regale vor părăsi municipiul Craiova în Trenul Regal. Pe drumul de întoarcere spre București, musafirii Familiei Regale vor fi elevii olimpici doljeni.

×

Căutare