CuprinsCaută

Gala UNITER 2019

14.05.2019
TwitterFacebook

Luni, 13 mai 2019, la Teatrul Național din Cluj, Alteța Sa Regală Principesa Elena a luat parte la a douăzeci și șaptea ediție a Galei UNITER.

Principesa Elena a înmânat premiul pentru  “Cea mai bună piesă românească a anului 2018” tinerei scriitoare Stela Giurgeanu, pentru piesa “Matilda şi groparii”.

Gala UNITER a debutat în anul 1992 și, de atunci încoace, Premiul pentru cea mai bună piesă a anului a fost acordat fără întrerupere. Este unul dintre cele mai importante concursuri de dramaturgie națională din vremurile noastre. Până în anul 2006, premiul a fost susținut de Fundația Regală Margareta a României. Din 2006 și până astăzi, premiul este acordat sub auspiciile Familiei Regale a României.

Principesa Elena a spus:

Este o mare bucurie să mă aflu alături de dumneavoastră. Gala UNITER continuă să fie un punct de reper al teatrului românesc de astăzi, unde valorile îi sunt recunoscute.

Anul acesta Gala UNITER a ajuns la Cluj, un oraş plin de vitalitate. Le adresez clujenilor salutul meu cald şi aprecierea pentru exemplul de dezvoltare durabilă.

Juriul a ales cea mai bună piesă românească a anului trecut – ‘Matilda şi groparii’ de Stela Giurgeanu. Felicitări!

Fotografii de Florin Biolan

×

Căutare