CuprinsCaută

Lansarea volumului Nunta de Diamant

12.06.2008
TwitterFacebook

Joi, 12 iunie, la ora 11.00, la Muzeul National de Istorie al Romaniei, a fost lansat volumul "Nunta de Diamant", scris de Principesa Margareta si Principele Radu.

La Muzeul National de Istorie, alaturi de Majestatile Lor, s-au aflat Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, Alteta Sa Regala Principesa Elena, Excelenta Sa Domnul Alexander Phillips Nixon, Excelenta Sa Nicolae si sora lui, Elisabeta-Karina, precum si cateva dintre familiile regale europene invitate cu ocazia acestei aniversari.

In cuvintele autorilor, Principesa Margareta si Principele Radu, "povestea de dragoste a Regelui si a Reginei merge mai departe decat destinul personal al unui barbat si al unei femei, a caror iubire se masoara cu durata unei vieti. Este povestea unui exil, a unei tari, a unei parti irosite dintr-un secol de neinteles; este povestea unui neam lovit de altii si ratacit in el insusi. Asadar, sa consideram volumul de fata o poveste cu poze, in care oamenii de astazi sa-si scalde privirea in iubire, frumusete, speranta si mandrie".

La evenimentul de lansare au luat cuvantul Alteta Sa Regala Principesa Margareta, directorul Muzeului National de Istorie a Romaniei, domnul Crisan Museteanu, precum si un reprezentant al Editurii Rao.

Peste 400 de persoane au fost prezente si au solicitat autografe membrilor Familiei Regale.

×

Căutare