CuprinsCaută

Majestatea Sa a întâlnit pe Suveranul Pontif

31.05.2019
TwitterFacebook

La Catedrala Mântuirii Neamului, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a întâlnit astăzi pentru prima oară pe Sanctitatea Sa Papa Francisc. Alături de Majestatea Sa s-a aflat Alteța Sa Regală Principele Radu.

Ceremonia de la catedrală a fost găzduită de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și a avut loc în prezența Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Au fost invitați înalți reprezentanți ai Bisericii Romano-Catolice, ai Bisericii Greco-Catolice, precum și ai altor confesiuni din România. Au luat parte la ceremonie cei mai înalți reprezentanți ai instituțiilor Statului român.

Suveranul Pontif a adresat un cuvânt de salut, apoi a rostit rugăciunea Tatăl Nostru. Au urmat trei cânturi religioase catolice. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a rostit Tatăl Nostru și apoi au fost intonate trei cânturi religioase ortodoxe.

Papa Francisc a salutat înalții demnitari români. Ceremonia a reunit un mare număr de credincioși și s-a desfășurat într-o atmosferă de emoție, de armonie și de încredere.

Familia Regală română și Suveranul Pontif

 

Fotografii de Daniel Angelescu

×

Căutare