CuprinsCaută

Povestea lui Raul

31.10.2019
TwitterFacebook

Vineri, 4 octombrie 2019, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe Raul Furdui împreună cu mama și tatăl lui, alături de o amplă echipă de la Pro TV, care a filmat povestea acestui curajos adolescent, în cadrul emisiunii “Visuri la cheie”.

Filmul Pro TV despre Raul și familia sa a fost prezentat telespectatorilor ieri, miercuri, 30 octombrie, și a avut un foarte mare succes, fiindcă a emoționat profund pe cei ce l-au privit.

Născut cu deficiențe fizice, Raul și părinții săi au luptat zi de zi, an de an, să învingă toate limitele și toate obstacolele și astăzi curajul, umanitatea și forța lor sunt privite de toți cei care cunosc povestea drept o mare victorie, un exemplu pentru fiecare.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au invitat familia Furdui la ceai și această întâlnire a fost o surpriză pentru cei trei musafiri. Raul a fost rugat de Majestatea Sa Margareta să o ajute să joace o partidă de șah (sportul favorit al lui Raul) și să-și povestească viața și experiența dramatică prin care a trecut.

Episodul întâlnirii-surpriză de la Palatul Elisabeta poate fi văzut aici.

 

 

@Daniel Angelescu – Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

×

Căutare