CuprinsCaută

Principesa Sofia, vizită la Muzeul de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

06.02.2019
TwitterFacebook

Marți, 5 februarie 2019, Alteța Sa Regală Principesa Sofia, alături de fiica ei, Elisabeta Maria, a vizitat Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”.

Principesa Sofia a fost întâmpinată de către directorul instituției, domnul Luis Popa, și de un colectiv de specialiști ai Muzeului, care i-au prezentat Alteței Sale Regale colecțiile Muzeului de Istorie Naturală.

Pasionată de mediu și de fotografia de natură, Principesa Sofia a fost impresionată de cele trei zone dedicate biodiversității României, ecosistemelor de pe toată suprafața pământului, precum și preistoriei și istoriei umane, etnologiei, mineralogiei, entomologiei și biologiei marine.

Alteța Sa Regală a apreciat, în mod special, prezentarea interactivă și reorganizarea conținutului Muzeului, redeschis, în anul 2011, după un amplu proces de renovare.

În finalul vizitei, Principesa Sofia a semnat în cartea de onoare, în care se regăsesc semnăturile membrilor Familiei Regale a României, care reveneau, an de an, la Muzeul de Istorie Naturală.

 

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

×

Căutare