CuprinsCaută

Regele Simeon al II-lea la Bucuresti

22.11.2012
TwitterFacebook

In perioada 20-22 noiembrie 2012, Majestatile Lor Regele Simeon al II-lea si Regina Margareta ai bulgarilor au vizitat Romania, la invitatia Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu.

 

Marti, 20 noiembrie, Regele Simeon al II-lea a fost decorat cu  “Emblema de Onoare” a Armatei Romane, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc  la Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”.

 

Miercuri, 21 noiembrie, Regele Simeon a fost investit cu inaltul titlu academic de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti. La ceremonie au participat, alaturi de Principesa Mostenitoare si Principele Radu, Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei impreuna cu sotul ei Baronul Hanns Urlich von Holzhausen. Ceremonia a avut loc la Facultatea de Drept .

 

In cadrul aceleiasi vizite, Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu au oferit un dineu in onoarea Regelui Simeon, cu ocazia implinirii varstei de 75 ani. La dineu au participat Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei impreuna cu Baronul Hanns Urlich von Holzhausen, fosti presedinti si prim-ministrii ai Romaniei, inalti reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe si ai Bisericii Catolice, oficiali guvernamentali, membri ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti, reprezentanti ai Academiei Romane, oamenilor de afaceri si personalitati din societatea civila.

 

 

×

Căutare