CuprinsCaută

Săptămâna la Palatul Elisabeta, 29 octombrie – 2 noiembrie 2018

03.11.2018
TwitterFacebook

Luni, 29 octombrie 2018, Majestatea Sa Margareta a sărbătorit la Palatul Elisabeta pe sora sa, Alteța Sa Regală Principesa Sofia, cu ocazia zilei de naștere. Au luat parte Principele Radu, Principesa Maria și Elisabeta Maria, fiica Principesei Sofia.

Luni, 29 octombrie 2018, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Ioana Bran, ministru al Tineretului și Sportului.

Marți, 30 octombrie 2018, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe domnul Cristinel Popa.

Miercuri, 31 octombrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Miercuri, 31 octombrie 2018, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Osman Koray Ertaș, ambadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Turcia în România, cu ocazia încheierii misiunii diplomatice în țara noastră.

Joi, 1 noiembrie 2018, Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit la Palatul Elisabeta pe dl Felix Pătrășcanu (CEO Fan Courier), dr. Wargha Enayati, precum și pe dl Mugurel Mărgărit și doamna Amalia Manole, reprezentând Fundația Principesa Margareta a României.

Joi, 1 noiembrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta, în numele Majestății Sale Custodele Coroanei, pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ucrainei în România, Excelența Sa dl Oleksandr Bankov.

Vineri, 2 noiembrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe profesorul universitar Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor din România.

Vineri, 2 noiembrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Werner-Wilhelm Wolff, directorul general TAROM.

Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta vizita privată a Principelui Alexandre Cantacuzène, personalitate franceză care a sprijinit Fundației Principesa Margareta în Confederația Elveției.

 

 

×

Căutare