CuprinsCaută

Săptămâna la Palatul Elisabeta, 6-12 iulie 2020

10.07.2020
TwitterFacebook

Luni, 6 iulie 2020, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au participat, în grădina Palatului Elisabeta la ceremonia de decorare a Excelenței Sale ambasadoarei Michèle Ramis cu Crucea Casei Regale a României.

Marți, 7 iulie 2020, Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit cu colaboratorii de la Casa Majestății Sale, în grădina Palatului Elisabeta. Cei prezenți au urat la mulți ani Principelui Radu cu ocazia recentei împliniri a vârstei de 60 de ani.

 

Miercuri, 8 iulie 2020, la Palatul Elisabeta a avut loc o întâlnire între Asociația Casa Majestății Sale și dl profesor Adrian-Silvan Ionescu, pentru evaluarea și pregătirea uniformelor militare ale Regelui Mihai I, care vor fi incluse în Expoziția Regală Palatul Elisabeta.

 

Joi, 9 iulie 2020, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au avut o ședință de lucru cu colectivul Asociației Casa Majestății Sale.

Joi, 9 iulie 2020, Majestatea Sa Margareta a primit la Palatul Elisabeta pe prof. univ. Florin Stănică, prorectorul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. În grădina palatului au început pregătirile pentru primirea vizitatorilor, în lunile iulie-septembrie 2020.

Vineri, 10 iulie 2020, Majestatea Sa Margareta a primit la Palatul Elisabeta experți legați de piesele istorice care vor fi parte a Expoziției Regale. Printre ei s-a numărat și maestrul marochinier Dan Coma.

 

©Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

×

Căutare