CuprinsCaută

Săptămâna la Palatul Elisabeta, 8-12 octombrie 2018

12.10.2018
TwitterFacebook

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta miercuri, 10 octombrie 2018, o echipă de televiziune condusă de jurnalistul american John Florescu. În Salonul Alb, Majestatea Sa a înregistrat un interviu care va făcea parte din filmul documentar “Maria, inima României” dedicat suveranei României Mari, realizat de dl Florescu la compania Chainsaw Film Production.

Luni, 8 octombrie 2018, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Horațiu Nicolau, reprezentant al firmelor internaționale Pelikan și Herlitz, cu sediul central în Republica Federală Germania. A fost prezent la întâlnire dl Ion Tucă, directorul Casei Majestății Sale Custodele Coroanei.

În numele Majestății Sale Custodele Coroanei, marți, 9 octombrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii India la București, Excelența Sa dl Thanglura Darlong.

În numele Majestății Sale Custodele Coroanei, miercuri, 10 octombrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Armenia la București, Excelența Sa dl Sergey Minasyan.

Joi, 11 octombrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl colonel Ionuț-Cătălin Sindile, Împuternicit Inspector General al Jandarmeriei Române, însoțit de Șeful Statului Major, dl colonel Gheorghe-Sebastian Cucoș.

Joi, 11 octombrie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Liviu Jicman, directorul general al Muzeului Național Cotroceni.

 

©Daniel Angelescu

×

Căutare