CuprinsCaută

Sărbătoare la Cărturești Carusel

18.01.2020
TwitterFacebook

Majestatea Sa și Principele Radu au fost impresionați de căldura și bucuria cu care au fost primiți de cei prezenți la Cărturești Carusel în seara de vineri, 17 ianuarie 2020, la dubla lansare de carte regală. A fost primul eveniment al sărbătoririi celor 30 de ani de la întoarcerea în țară a Familiei Regale.

Alături de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de ASR Principele Radu au fost ASR Principesa Elena și ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia și ASR Principele Moștenitor Leka al II-lea al Albaniei.

Un mare număr de oameni, de toate vârstele, veniți din Sibiu, Constanța, Arad, Iași, Craiova și București au dat viață sărbătorii de la Cărturești Carusel, admirabilă clădire a Bucureștiului vechi, care arăta aseară ca un brad împodobit de Crăciun.

Invitați din Suedia, Olanda, Belgia, Franța, Elveția, Spania, Albania, Statele Unite și Marea Britanie, susținători ai Casei Majestății Sale și ai Fundației Regale Margareta a României, de trei decenii încoace, au admirat luminile și culorile serii, afecțiunea, dar mai ales mândria și încrederea cu care cei prezenți au primit aseară pe Custodele Coroanei.

Dubla lansare de carte de la Cărturești Carusel a cuprins volumele “Margareta. Trei decenii ale Coroanei” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe, apărut la Curtea Veche Publishing, și “Lumea Majestății Sale” de Alexandru Muraru și Daniel Șandru, apărut la Editura Corint.

Au luat cuvântul Luiza Penescu și Daniel Șandru, precum și Iren Arsene Mate și Sandra Gătejeanu-Gheorghe.

Autorii cărților au oferit autografe după ce Majestatea Sa a salutat pe cei prezenți și a stat de vorbă cu un mare număr dintre ei.

 

©Daniel Angelescu ©Cristian Coposesc

 

×

Căutare