CuprinsCaută

Tinerii și Coroana Română

01.12.2019
TwitterFacebook

La Palas Mall în Iași, sub numele “Tinerii și Coroana Română”, a avut loc aseară întâlnirea dintre Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, ASR Principele Radu și două sute de elevi olimpici din municipiul Iași. Au fost prezenți la această întâlnire ASR Principesa Sofia, dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, dna Iulia Scântei, senator, precum și un mare număr de profesori din școli și licee ieșene.

Majestatea Sa și Principele Radu au purtat un dialog cu elevii, toți câștigători ai unor olimpiade naționale și internaționale. În prag de Crăciun și An Nou, Familia Regală a oferit celor două sute de tineri cărți apărute recent la Editura Curtea Veche și la Editura Corint, având ca subiect regii și reginele României.

În continuarea serii, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu și Principesa Sofia au luat parte la lansarea cărților “Lumea Majestății Sale” și “Ultimele convorbiri cu Regele Mihai”, ambele apărute la Editura Corint. Evenimentul a avut loc la Librăria Cărturești de la Palas Mall, în prezența unui numeros public. Au prezentat cele două recent apărute volume profesorul Daniel Șandru, co-editor al primei cărți, și jurnalistul Bogdan Șerban-Iancu, autorul celei de-a doua cărți.

 

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

 

×

Căutare