CuprinsCaută

Vizită la Şcoala Internaţională “Mark Twain” şi Asociaţia “Mame pentru Mame”

27.06.2012
TwitterFacebook

Marţi, 26 iunie 2012, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare a efectuat o vizită la Şcoala Internaţională “Mark Twain” din Bucureşti, în cadrul căreia a avut o întâlnire cu elevii şi corpul profesoral al instituţiei de învăţământ.

Alteţa Sa Regală a acordat în acest an, Înaltul Patronaj Festivalului de Teatru pentru Copii şi Adolescenţi “Mark Twain”, aflat la cea de-a VIII-a ediţie,  recunoscând astfel proiectele artistice pe care şcoala le are în derulare pentru promovarea spiritului artistic la copii şi adolescenţi.

La invitaţia doamnei Sanda Sava, Directorul de Studii al şcolii, Alteţa Sa Regală a vizitat spaţiile  de studiu ale campusului, a purtat discuţii cu dascălii despre programele educaţionale în funcţiune şi a vizionat un moment artistic pregătit de copii.

În aceeaşi zi, Principesa Moştenitoare a întâlnit reprezentantele şi colaboratorii Asociaţiei “Mame pentru Mame” care începând cu luna noiembrie 2011 beneficiază de Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regina Ana a României.

Întâlnirea a fost găzduită de Sala Mircea Eliade a Bibliotecii  Metropolitane Bucureşti iar în cadrul acesteia, doamna Ana Măiţă, preşedintele asociaţiei,  a prezentat Alteţei Sale Regale scopul şi obiectivele propuse precum şi stadiul proiectelor pe care asociaţia le are în derulare. 

În încheiere Alteţa Sa Regală a oferit Preşedintelui Asociaţiei Certificatul de Înalt Patronaj care poartă semnătura Majestăţii Sale Reginei.


×

Căutare