CuprinsCaută

Vizită regală la Deutsche Bank Global Technology

09.04.2019
TwitterFacebook

Luni, 8 aprilie 2019, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au vizitat Deutsche Bank Global Technology, un centru de inovație în domeniul tehnologiei în care lucrează o mie de specialiști tineri.

Centrul, considerat unul dintre cele mai de succes și creative investiții ale Deutsche Bank din lume, face parte dintr-un proiect care cuprinde doar nouă astfel de companii pe întreg globul. Rostul centrului este de a folosi potențialul creator al tinerilor specialiști, pentru creșterea performanțelor economiei și pentru progres social.

Cuplul regal a fost întâmpinat de dl Ashok Aram, director general executiv al Deutsche Bank pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unul dintre liderii mondiali ai băncii, de dl Mihai Ionescu, directorul general al Deutsche Bank România, precum și de dl Marian V. Popa, directorul general al centrului de tehnologie bucureștean.

Majestatea Sa a dezvelit o placă gravată cu ocazia vizitei regale. Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit, în diferite departamente ale centrului, cu zeci de tineri angajați și au vizitat toate proiectele centrului, creat acum cinci ani.

La finalul întâlnirii, Majestatea Sa și directorul executiv Ashok Aram s-au adresat, în amfiteatrul centrului, unei largi audiențe, vorbind despre valorile și principiile care pot duce la un viitor stabil și predictibil.

Deutsche Bank este o instituție bancară fondată în anul 1870.

 

×

Căutare