CuprinsCaută

Noaptea Învierii la Copenhaga

28.04.2019
TwitterFacebook

Cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, Majestatea Sa Margareta și întreaga Familie Regală vă urează sărbători fericite, cu bucurii, sănătate și clipe de împlinire sufletească alături de familie și de prieteni!

Hristos a înviat!

 

În seara de sâmbătă, 27 aprilie 2019, înainte de miezului nopții, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu au sosit la Biserica Ortodoxă Română din Copenhaga.

Alături de cuplul regal s-au aflat ES dl Alexandru Grădinar, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Danemarcei, diplomați ai ambasadei, precum și reprezentanți ai Casei Majestății Sale Custodele Coroanei.

Sfânta slujbă a Învierii a fost oficiată de Preasfinția Sa Episcopul Macarie al Europei de Nord, alături de un sobor de preoți ortodocși români din Danemarca.

La slujbă au asistat un mare număr de membri ai comunității românești din Danemarca.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu s-au mai aflat alături de românii din Episcopia Europei de Nord în anul 2016, când au petrecut sărbătorile de Paști în Suedia, la Stockholm.

Duminică, 28 aprilie 2019, în prima zi de Paști, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au luat parte la dejunul pascal oferit de ambasadorul României, în prezența PS Episcopului Macarie.

 

Fotografii de Silviu Matei ©AGERPRES

×

Căutare