CuprinsCaută

Vizita in Landul Baden-Württemberg

08.07.2013
TwitterFacebook

In perioada 6-7 iulie 2013, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu ai Romaniei au efectuat o vizita de doua zile in Germania, Altetele Lor Regale au reprezenta Familia Regala a Romaniei la ceremoniile de la Castelul Salem, prilejuite de implinirea varstei de 80 de ani de catre seful Familiei Mari-Ducale de Baden, Alteta Sa Regala Maximilian al II-lea, Markgraf de Baden.

 

Maximilian al II-lea s-a nascut la 3 iulie 1933, la Castelul Salem, fiu al Principelui Berthold, Markgraf de Baden si al Principesei Theodora, Markgräfin de Baden. Mama Principelui Maximilian s-a nascut principesa a Greciei si Danemarcei si a fost sora mai mare a Ducelui de Edinburg.

 

Maximilian al II-lea, Markgraf de Baden si sotia sa, Valerie, Markgräfin de Baden, au fost oaspetii Regelui Mihai si ai Reginei Ana la Bucuresti si Sinaia, in iunie 2008 si octombrie 2011, la Nunta de Diamant si Jubileul de 90 de ani. De asemenea, Principii ereditari de Baden, Altetele Lor Regale Bernhard si Stephanie, au vizitat Romania acum cateva saptamani, in 29 aprilie-1 mai 2013.

 

Ceremoniile de la Castelul Salem au cuprins un dineu oficial, in seara zilei de sambata, 6 iulie 2013, precum si o receptie in dimineata zilei de duminica, 7 iulie 2013. Au fost prezenti reprezentanti ai Familiilor Regale ale Spaniei, Iordaniei, Serbiei, Greciei, Austriei, Bavariei, de Württemberg si de Hohenzollern.

 

Familia Mare-Ducala de Baden a oferit un garden-party, la Castelul Salem, in ziua de vineri, 4 iulie 2013, pentru autoritatile locale ale Landului Baden-Württemberg si personalitati germane.

×

Căutare