CuprinsCaută

Vizită regală în Spania

28.05.2018
TwitterFacebook

Joi, 24 mai 2018, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu  au început o vizită în Regatul Spaniei. Timp de cinci zile, cuplul regal va avea întâlniri în domenii precum cultura, economia, apărarea națională și diplomația. De asemenea, Familia Regală se va întâlni cu reprezentanții comunității românești din Madrid.

Este a cincea vizită externă oficială a Familiei Regale a României în anul 2018, după Emiratele Arabe Unite (februarie), Regatul Marocului(martie), Republica Turcia (aprilie) și Regatul Hașemit al Iordaniei (aprilie).

Joi seara, Majestatea Sa și Principele Radu au fost invitați de onoare la concertul de gală de la la Muzeul Național și Centru de Artă Regina Sofia. Seara a fost organizată cu ocazia participării României în calitate de țară invitată la a 77-lea ediție a Târgului Internațional de Carte de la Madrid. Concertul s-a bucurat de prezența pe scenă a pianistului Josu de Solaun și a violonistul Alexandru Tomescu. La concertul de gală au luat parte domnul Sergiu Nistor, consilier prezidențial, ES dna Gabriela Dancău, ambasadorul României la Madrid, precum și reprezentanți ai Guvernului României și Guvernului Spaniei.

 

×

Căutare